Qui La niña bonita Som

La niña bonita neix de la necessitat de fer un teatre cuidat, al detall, un teatre d’artesania, construït amb tècnica i amor…amb dedicació, que es cogui a foc lent. Amb un fort anhel de gremi, d’allò especialitzat i familiar. 

Espectacles bonics en el sentit més ampli i poètic del terme. D’aquí el nom. Cada espectacle ha de ser la nostra perla, la nostra “niña bonita”, terme que utilitzen els castellanoparlants per anomenar algú bell, en el seu estat més pur d’explosió, l’adolescència, el punt d’inici, d’èxtasi cap a la adultesa. Cada espectacle de la companyia pretén ser la nostra “niña bonita”, mimada, cuidada al detall, en el fons i en la forma, però en essència rabiosament adolescent, capaç d’escapar-se de les mans, d’arribar desacomplexada a  allò que és radical, a l’arrel dels termes que abordi. 

La niña bonita vol ser bonica i trangressora, vol ser valenta i cuidadosa…vol aspirar a seguir utilitzant el teatre com l’espai on l’humanitat i la búsqueda del seu sentit és l’epicentre.

La nostra companyia vol ser també un punt de trobada de les expressions artístiques, una confluència de les arts amigues, un punt de trobada de diferents formes d’expressar-nos.

La niña bonita es funda l’any 2015. Que comenci l’espectacle.